Başkan Turgut, Kapalı Pazar esnafıyla kahvaltı yaptı

Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Kapalı Pazar yerindeki esnaflara hayırlı işler dileyerek, sabah kahvaltısını esnaflarla birlikte yaptı.

Kapalı Pazar yerindeki esnaflarla kahvaltı sofrasında bir araya gelen Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’a, CHP İlçe Başkanı Bünyamin Uçar ve Kadın Kolları Başkanı Şerife Yörükçü’de eşlik etti. Başkan Turgut, emektar esnaflarla bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kahvaltının ev sahipliğini yapan Kapalı Pazar esnafına teşekkür etti.

‘ESNAFLARIMIZLA SIK SIK BİR ARAYA GELİYORUZ’

Esnaflara hayırlı işler dileyen Başkan Mustafa Turgut, ”Esnafımızla sık sık bir araya geliyoruz ve bu tür ziyaretlerimizi devam ettireceğiz. Bu vesile ile esnafımızın isteklerini de dinleyerek yerinde görme şansımız oluyor. Kapalı Pazar esnafımıza da samimi sohbetleri ve sofralarını bizimle paylaştıkları için teşekkür ediyorum ”dedi. Esnaflardan Efsun Çiçek, ”Başkanımız devamlı olarak bizlerle bir araya geliyor ve halimizi hatırımızı soruyor. Kendisinden en kısa zamanda bir araya gelmek için tekrar söz aldık. Bu sefer Kapalı Pazar esnafı olarak biz kendisini ağırlayacağız. Vaktini bizlerle paylaştığı için teşekkür ederiz” dedi.

İLÇE BAŞKANI UÇAR, ‘ESNAFLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ’

Esnaflara teşekkür eden CHP İlçe Başkanı Bünyamin Uçar ise, ‘Birlik ve beraberlik içerisinde sizlerle her zaman birlikte olmaya devam edeceğiz. Kentimizin ekonomisini ayakta tutan esnaflarımızın dün olduğu gibi bugünde yanlarında olmaya, hayatlarını kolaylaştıracak her türlü yardım ve desteği sağlamaya gücümüz yettiğince devam ediyoruz. Emeğinizden ve bizlere bu güzel sofranızı açtığınız için ayrıca teşekkür ediyor, hayırlı işler diliyoruz’ diye konuştu.