Silifke Belediyesi, Adile Naşit Parkı’nı yeniliyor

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, içerisinde çocuk oyun alanları, dinlenme yerleri, yürüyüş yolları ve spor aletleriyle baştan aşağı yenilenen Adile Naşit Parkı’nda incelemelerde bulundu.

Silifke Belediyesi, kent genelinde gerçekleştirdiği park, bahçe ve yeşil alan çalışmalarıyla şehrin çehresini değiştirmeye devam ediyor. Başkan Mustafa Turgut, ‘Adile Naşit Parkımızı Gazi Mahallemize yakışır bir hale getiriyoruz. Daha yeşil ve yaşanabilir bir kent için çalışmalarımız devam ediyor’ dedi.

YETİŞKİNLER İÇİN DİNLENME, ÇOCUKLAR İÇİN EĞLENCE YERİ OLACAK
Adile Naşit Parkı'nda yapılacak çevre düzenlemesi ve kaldırım çalışmalarının ardından alana oyun grupları kurulacak. Çocuk oyun grubunun yerleştirilmesiyle parkta çocuklara yeni oyun alanları da yaratılacak. Adile Naşit Parkı’nda çocuklar gönüllerince eğlenebilecek, aileler ve yetişkinler de gönül rahatlığıyla vakit geçirebilecek.

Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, "Çocuklarımızın daha sağlıklı ve güvenli bir ortamda vakit geçirebilmeleri için yenileme çalışmalarına yaz, kış demeden devam ediyoruz. Yaz sezonunun yaklaşmasıyla birlikte bütün parklarımızı elden geçiriyoruz. Oyun alalarında bulunan oyun grubu ve peyzaj çalışmaları, parkların etrafının güvenliği için demir ferforjelerin yapılması veya mevcut ferforjelerin yenilenmesi, parkın içinde bulunan çöp kovası, bank, elektrik direği gibi donanım elemanlarının yenilenmesi çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyoruz’ diye konuştu.