Başkan Turgut’tan Girişimci Kadınlara ziyaret Girişimci Kadınlar Derneğini ziyaret eden Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, kursiyerlerin yapmış olduğu el emeği ve göz nuru çalışmaları inceleyerek, ahşap yakma sanatıyla yakından ilgilendi. Dernek Başkanı Yeşim Yıldız Altun, derneğin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler vererek, katkılarından ve hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanı Mustafa Turgut’a teşekkür etti. Yapılan çalışmaları yakından inceleyerek, kursiyerlerle sohbet eden Başkan Turgut, ahşap üzerine yakma çalışması ile figür işledi. ‘EMEĞİ GEÇEN VE KATKI SUNAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM’ Kurslara katılan kursiyerlerin yaptığı el emeği, göz nuru çalışmaları tek tek inceleyen Başkan Mustafa Turgut, emeklerinden dolayı kursiyerleri tebrik etti. Dernek yönetimine hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Turgut, ‘Derneğimizin çalışmaları gerçekten güzel bir hizmet olmuş. Birbirinden güzel eserler ortaya çıkarmışlar. Dernek yönetimini, öğretmenlerimizi ve kursiyerlerimizi ayrı ayrı kutluyorum. Tabi burada esas olan kursiyerlerimizin vakitlerini verimli bir şekilde değerlendirmeleri ve el becerilerini geliştirmeleridir. Emeği geçen ve katkı sunan herkese teşekkür ediyoruz. Silifke Belediyesi olarak her zaman yanınızdayız’ dedi. DERNEK BAŞKANI ALTUN, ‘ZİYARETLERİNİZ BİZLERİ ONURLANDIRDI’ Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut ve beraberinde ki Başkan Yardımcısı Havva Çelebi’ye ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Dernek Başkanı Yeşim Yıldız Altun, ‘Girişimci Kadınlar Derneği olarak dün olduğu gibi bugün de kentimize sosyal hizmet anlayışıyla bir katkı sunma ve projeler üretme gayreti içerisindeyiz. Bu çalışmalarımızı yaparken birçok kamu, kurum, kuruluşlar ve sivil toplum örgütleri de desteklerini sağ olsunlar esirgemiyorlar. İŞKUR, Girişimci Kadınlar Derneği ve Halk Eğitim Merkezi iş birliğiyle, sosyal güvencesi olmayan kadınlara yönelik hem maddi, hem de manevi olarak hayata geçirdiğimiz bu kursumuz da, başarılı bir proje oldu. Kadın kursiyerlerimiz bir taraftan el becerilerini geliştirirken diğer taraftan da aile bütçelerine katkı sağlıyorlar. Bunun yanında evde geçirdikleri zamanı, derneğimizde daha verimli bir şekilde değerlendirmiş oluyorlar. Eğitmenleri Halk Eğitim Merkezimiz tarafından sağlanırken, kursiyerlerimize temin edilen bütün malzemeler sadece derneğimizin bütçesinden karşılanmaktadır. Bunun için daha fazla desteğe ihtiyacımız olduğunu belirtmek istiyorum. Kentimize yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum’ dedi.