Silifke Belediyesi tarafından düzenlenen Nuru Mahallesi İncir ve Fıstık Festivalinde sahne alan Ankaralı Ayşe, binlerce kişiyi coştururken, konseri izlemeye gelenlere unutulmaz anlar yaşattı.

Nuru Mahallesinde çevre ilçeler ve mahallelerden vatandaşların yoğun katılımı ile düzenlenen İncir ve Fıstık Festivali mahalle meydanında gerçekleştirildi. Yaklaşık 10 binin üzerinde izleyicinin katıldığı festivale, şarkı ve türküleriyle halk sanatçısı Ankaralı Ayşe damgasını vurdu. Ayşe Dinçer sahneye çıkar çıkmaz yöresel kıyafetlerini giyerek, hayranlarını hem oynattı hemde coşturdu. Kadın ve çocuklarla tek tek ilgilenen Dinçer, oyun havalarıyla geç saatlere kadar unutulmaz bir gün yaşattı. Şarkılarını sahne dansı ile destekleyen Ankaralı Ayşe, sık sık hayranları ile sohbet etti.

Halkın yoğun ilgisi ile şarkılarına ara vermeden devam eden Ayşe Dinçer, zaman zaman yaptığı Ankara şivesi konuşması ile de vatandaşları güldürdü. Protokol üyeleri ve vatandaşlarda Ankaralı Ayşe'nin hareketli türkülerine eşlik etti. Hayranları tarafından alkışlarla karşılanan Ankaralı Ayşe, sahne performansı ile tam not aldı.