Kültür & Sanat

Kılıçdaroğlu SİLİFKE'de YÖRÜKLERLE Buluşuyor

1.Silifke Yörük Çalıştayı detay programı hakkında bilgilendirme...

AYRINTILAR
45. Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivali Düzenleme Komitesi’nden DUYURU!

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Silifke’de Yörüklerle buluşacak

Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, 22 Nisan Pazar Günü Gökbelen Yaylasında, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla düzenlenecek olan Anadolu’nun Kadim Kültürü Yörükler-Türkmenler ve Değerlerimizi Koruma Yaşatma Ça

Başkan Turgut, Kapalı Pazar esnafıyla kahvaltı yaptı

Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Kapalı Pazar yerindeki esnaflara hayırlı işler dileyerek, sabah kahvaltısını esnaflarla birlikte yaptı.

Silifke Belediyesi, Adile Naşit Parkı’nı yeniliyor

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, içerisinde çocuk oyun alanları, dinlenme yerleri, yürüyüş yolları ve spor aletleriyle baştan aşağı yenilenen Adile Naşit Parkı’nda incelemelerde bulundu.

Silifke Belediyesi’ne Teknolojik Temizlik Aracı alındı

Silifke Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne alınan bir adet vakumlu portatif çöp aracı, temizlik ekipleri tarafından kullanılmaya başlandı. İlk denemeyi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut yaparak, ‘Kentimize ve belediyemize hayırlı olsun’ dedi.

Başkan Turgut, Huzurevi sakinleriyle kahvaltıda buluştu

Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Silifke Huzurevi’nde kalan yaşlılarla düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Turgut, yaşlılarla uzun uzun sohbet ederek onların hayat tecrübelerini ve yaşamlarını dinledi.

Başdanışman Talay’dan Başkan Turgut’a ziyaret

CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve Kültür Eski Bakanlarından İstemihan Talay, Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’u ziyaret etti.

AYRINTILAR
Silifke Belediyesi, Sabak ve Müsait’te asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

Asfaltlama çalışmalarını Sabak ve Müsait mahallelerinde sürdüren Silifke Belediyesi, vatandaşlardan gelen talepleri de anında değerlendiriyor. Asfalt ekibi, kimi zaman ilçenin farklı bölgelerinde su, elektrik ve alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan yoll

Başkan Turgut’tan Girişimci Kadınlara ziyaret

Girişimci Kadınlar Derneğini ziyaret eden Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, kursiyerlerin yapmış olduğu el emeği ve göz nuru çalışmaları inceleyerek, ahşap yakma sanatıyla yakından ilgilendi. Dernek Başkanı Yeşim Yıldız Altun, derneğin çalışmal

AYRINTILAR
Turgut, ‘Temiz bir kent için çalışmalarımızı sürdürüyoruz’

Silifke Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Çamdüzü mevkiinde bulunan piknik alanında temizlik çalışması yaptı.

Başkan Turgut’tan Saadet Partisi’ne iade-i ziyaret

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Saadet Partisi İlçe yönetimine iade-i ziyarette bulunarak, Başkan Şaban Uysal ve yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.