Kültür & Sanat

Başkan Turgut, Akdere ve Yeşilovacık mahallelerini ziyaret etti

Silifke Belediyesi, kırsalıyla merkeziyle kenti hizmetlerle güzelleştirmeye devam ediyor.

AYRINTILAR
‘Mahallelerde eksik ve yarım kalan hizmetlerimizi tamamlayacağız’

Kent merkezi ve mahallelerde ziyaretlerini sürdürerek, vatandaşlarla birebir görüşen Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ‘Çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz.

AYRINTILAR
‘Birlik ve beraberlik içerisinde başarılı hizmetler yapmaya devam edeceğiz’

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Pelitpınarı, Nuru, Senir ve İmambekirli mahallelerine ziyaretlerde bulunarak belediyenin yaptığı ve yapacak olduğu çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

‘Yağmur çamur demeden çalışıyoruz’

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, yağmur çamur demeden vatandaşlara hizmet ulaştırmanın gayretini gösteriyor.

Atatürk Köprüsü geceleri ışıl ışıl

Silifke Belediyesi tarafından Göksu Nehri üzerine yaptırılan Atatürk Köprüsü, akşam çekilen görüntüler ile kendisine hayran bırakmaya devam ediyor.

İyi Parti yönetiminden Başkan Turgut’a ziyaret

İyi Parti Silifke İlçe Başkanı Niyazi Gürkan ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’u makamında ziyaret etti.

Silifke, Seyir Terasından bir başka güzel

Silifke Belediyesinin kale eteğine yaptırdığı seyir terası ile vatandaşlara, açık hava müzesi konumundaki tarihi kenti seyretme olanağı sunacak.

Sosyal Marketten 8257 vatandaş faydalandı

Silifke Belediyesi Sosyal Marketi, ihtiyaç sahibi vatandaşlara kucak açmaya devam ediyor.

AYRINTILAR
Taşucu AKM’de düzenlenen sergi büyük ilgi gördü

Taşucu Atatürk Kültür Merkezi (AKM)’nde, 23-27 Kasım tarihleri arasında birbirinden değerli resim, heykel, seramik, fotoğraf, ebru ve mücevherlerin yer aldığı sergi büyük ilgi gördü.

Şehit Uz. Çvş. Mehmet İlker Şahin Parkı açıldı

Hakkâri’nin merkeze bağlı Ağaçdibi Köyü kırsalında PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan Silifkeli Uzman Çavuş Mehmet İlker Şahin anısına yapılan ‘Şehit Uz. Çvş. Mehmet İlker Şahin Parkı’ düzenlenen törenle açıldı.

‘Her fırsatta vatandaşlarımızla birlikteyiz’

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Her fırsatta vatandaşlarımızla bir araya gelip, onların taleplerini ve sıkıntılarını dinlemeye devam ediyoruz” dedi.

Turgut, ‘Vatandaşımızın memnuniyeti önceliğimizdir’

Ziyaretçi trafiği ve belediye hizmetlerine rağmen, mesaisinin büyük bir bölümünü halkın içerisinde, vatandaşların talep ve sorunlarına çözüm üreterek geçiren Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.