Kültür & Sanat

ATATÜRK Köprüsü asfaltlanıyor

Silifke Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen ve yakın zamanda Silifke halkına hizmet verecek olan, Göksu Nehri üzerindeki Atatürk Köprüsü (4. Köprü) asfaltlanıyor.

Başkan Turgut, Kurban Bayramını kutladı

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Kurban Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında, bayramların sevgi, dostluk, kardeşlik, barış ve hoşgörü duygularının pekiştiği günler olduğunu ifade etti.

Nuru Mahallesi 2. İncir ve Fıstık Festivali yapıldı

Nuru Mahallesi’nde 2.’si düzenlenen İncir ve Fıstık Festivali, çevre ilçeler ile mahallelerden gelen binlerce vatandaşı buluşturdu

Başkan Turgut, Say Mahallesini ziyaret etti

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Başkan Yardımcısı Cengiz Gümüş ve mahalle muhtarı Fikret Kocabaş ile birlikte Say Mahallesini ziyaret ederek, vatandaşların taleplerini ve sıkıntılarını dinledi.

Taşucu Kapalı Pazar Yerinin Temel Atma Töreni gerçekleştirildi

Silifke Belediyesi tarafından Taşucu Mahallesi Su Yolu mevkiinde yapımına başlanılan Kapalı Pazar Yeri inşaatı için temel atma töreni düzenlendi.

2. İncir ve Fıstık Festivali Pazar günü gerçekleştirilecek

Silifke Belediyesi tarafından Nuru Mahallesi’nde gerçekleştirilecek olan 2. İncir ve Fıstık Festivalinin hazırlıkları sürüyor

Medcem Silifke Belediyespor yeni sezona “Merhaba” dedi

2018-2019 futbol sezonunda BAL liginde mücadele edecek olan temsilcimiz Medcem Silifke Belediyespor yeni sezona “Merhaba” dedi.

4. Köprüye ‘ATATÜRK KÖPRÜSÜ’ ismi verildi

Silifke Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen ve yakın zamanda Silifke halkına hizmet verecek olan, Göksu Nehri üzerindeki 4. köprüye, Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut'un önerisi ve Belediye Meclisinin kararıyla

Başkan Turgut, ‘Temel atma törenimize tüm halkımız davetlidir’

Silifke Belediyesi tarafından Taşucu Mahallesi Su Yolu mevkiinde yapımına başlanılan Kapalı Pazar Yeri'nde temel atma töreni gerçekleştirilecek.

Pazarcı Esnafından Silifke Belediyesi’ne Teşekkür

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Taşucu Mahallesinde pazarcı esnaflarını ziyaret ederek, 8 Ağustos Çarşamba günü saat 18.30'da gerçekleştirilecek olan Taşucu Kapalı Pazar Yerinin Temel Atma Törenine davet etti.

Evde Bakım Hizmeti yüzleri güldürüyor

Sosyal Belediyecilik anlayışıyla farklı çalışmalara imza atan Silifke Belediyesi, hizmete sunduğu Evde Bakım Hizmetiyle vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Kurtuluş sakinlerinden Silifke Belediyesi’ne teşekkür

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Kurtuluş Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek belediye tarafından mahallede devam eden çalışmaları inceledi.