Kültür & Sanat

Mali Müşavirler Hatıra Ormanı oluşturuldu

Silifke’de Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler üyeleri tarafından hatıra ormanı oluşturuldu. Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’un da katıldığı fidan dikiminde, yüzlerce çam fıstığı fidanı toprakla buluşturuldu.

AYRINTILAR
İmambekirli, Senir ve Nuru Mahallelerimizi ziyaret ederek, vatandaşlarımıza hayırlı günler diledik. Mahallelilerin talep ve sıkıntılarını dinleyerek, yerinde tespit çalışması yaptık.

AYRINTILAR
Kent Estetiği çalışmaları kapsamında belediyemiz ve altındaki dükkanlardan başlamak üzere cephe,gölgelik ve tabelalarının düzenlenmesi projemiz hayata geçiyor. Çirkin görüntü oluşturan kablo,klima, değişik renk ve boyutlardaki dükkan tabelaları düzenlener

AYRINTILAR
Kültür ve öz değerlerimizi öne çıkaran festivallerimiz gelenekselleşiyor. 2. Çağla Festivali ve Kültür Şenliklerinin büyük bir coşku ve kalabalık ile açılışını gerçekleştirdik.

2.Çağla Festivali ve Kültür Şenliklerinde Ayşe Dinçer Konseri,Belediyemiz Tiyatro Topluluğu, Fasıl Grubu ve Halk Dansları Topluluğu vatandaşlarımıza unutulmayacak bir gün yaşattı. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.