Kültür & Sanat

Şehit Şahin’in ismi Yeni Mahalle’de yaşayacak

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Yeni Mahalle’de 5 bin m2’lik alan üzerinde devam eden Şehit Mehmet İlker Şahin Parkının inşaat ve çevre düzenleme çalışmalarını inceledi

Silifke’ye yakışan bir Çamlık Mesire Alanı

Silifke Belediyesi kente prestij projelerle modern hizmetler kazandırmaya devam ediyor.

Başkan Turgut'dan Kamyoncular Kooperatifine ziyaret

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Kamyoncular Kooperatifini ziyaret ederek esnafın, talep ve sıkıntılarını dinleyip, belediye tarafından kamyon garajında yürütülen çalışmaları inceledi.

Başkan Turgut, ‘Yeni yollar açmaya devam ediyoruz’

Hızla gelişen kent merkezinin çevre ulaşım ağını yeni güzergâhlara taşımak için çalışmalar sürdüren Silifke Belediyesi, planlı kentleşme ve kontrollü şehir büyümesini sağlamak amacıyla Atatürk Köprüsü'nden Sayağzı Mahallesi istikametine giden Göksu Caddes

AYRINTILAR
Silifke Belediyesi’nden kent merkezi ve sokaklarına tam bakım

Silifke Belediyesi kent merkezi ve sokaklarında bozulan parke yolları sökerek, yerine sıcak asfalt yol yapımı gerçekleştiriyor.

Silifke Belediyesi 1580 m2’lik Cemevi yapıyor

Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Alevi Dernekleri Silifke Şubesi tarafından düzenlenen Geleneksel Aşure etkinliğine katıldı.

Dr. Ali Su Halk Kütüphanesi yoğun ilgi görüyor

Silifke Belediyesi tarafından Göksu Mahallesi Abdi İpekçi Caddesi’nde açılan Dr. Ali Su Halk Kütüphanesi, hafta içi ve hafta sonu günlerinde yoğun ilgi görüyor.

Başkan Turgut, Huzurevi sakinleriyle kahvaltıda buluştu

Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Silifke Huzurevi’nde kalan yaşlılarla düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

‘Köylü Milletin Efendisidir’ anlayışıyla hizmetlerimizi sürdürüyoruz

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, mahalle gezilerini sürdürerek, vatandaşların talep ve sıkıntılarını yerinde dinlemeye ve yerinde çözüm üretmeye devam ediyor.

Başkan Turgut, ‘Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum’

Batman'ın Gercüş ilçesinde yol yapım çalışmasının güvenliğini sağlayan askeri aracın geçişi sırasında yola tuzaklanan EYP'nin patlatılması sonucu 7 askerimiz şehit oldu, 5 askerimiz yaralandı.

Silifke Belediyesi’ne hizmet teşekkürü

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Kurtuluş Mahallesini ziyaret ederek vatandaşların taleplerini ve sıkıntılarını yerinde dinleyip yerinde inceledi.

Göksu Nehri Fizibilite raporu onaylandı

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, 2014 yılında çalışmalarına başladıkları “Göksu Nehri Taşkın Islah ve Yatak Düzenlemesi İşi ”ne ilişkin hazırlanan fizibilite raporunun onaylandığını açıkladı.