Kültür & Sanat

''Bu şehrin artık kaybetmeye, geriye gitmeye tahammülü yok''

Silifke Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Turgut, CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer'in katılımıyla, TMMOB üyeleriyle birlikte kahvaltıda bir araya geldi.

Turgut:

Turgut: "Silifke Daha Yaşanılır Ve Daha Sosyal Bir Kent Olacak"

Silifke Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Turgut, "Yaptıklarımız ve ilçemiz için planladığımız projelerimiz birleştiğinde, Silifke daha yaşanılır ve daha sosyal bir kent olacak" dedi.

''Her Kesimi Her Görüşten İnsanımızı Kucaklıyoruz''

Silifke Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Turgut, Atatürk Anıt Meydanı civarında esnafları ziyaret ederek, vatandaşların talep ve sıkıntılarını dinledi.

AYRINTILAR
Başkan Turgut, “Şehrimizi Birlikte Güzelleştiriyoruz“

Silifke Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Turgut, ‘Bu kentte yaşayan her vatandaşımızın fikir ve önerilerini almaya, birlik ve beraberlik içerisinde bu kenti yönetmeye devam ediyoruz’ dedi.

Başkan Turgut, ''Gençlerimiz geleceğimizdir''

Silifke Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Turgut, Göksu Mahallesi Abdi İpekçi Caddesinde bulunan esnaflara hayırlı işler dileyerek, gençlerle fikir alış verişinde bulundu.

AYRINTILAR
''Silifke'mizi ortak akıl ile yönettik, yönetmeye devam edeceğiz''

Silifke Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Turgut, kent genelinde kültür, eğitim, sağlık ve sosyal alanlarda faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri ile kahvaltıda buluştu.

''Destek halkımızdan, hizmetler bizden''

Silifke Belediye Başkanı ve CHP’nin Silifke Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Turgut, Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer ile birlikte Atatürk Caddesi esnaflarını ziyaret ederek, yerel seçimlerde kendisine bir dönem daha destek istedi.

Silifkeliler ucuz ekmek yiyecek

Silifke Belediyesi tarafından "Sosyal Belediyecilik" Projeleri kapsamında hizmete sunulan 'Halk Ekmek' açılışı, CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer'in katılımı ile gerçekleştirildi.

AYRINTILAR
‘Emeğin ve emekçinin yanında olmaya devam edeceğiz’

Silifke Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasında Toplu İş Sözleşmesi, Belediye Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle imzalandı.

AYRINTILAR
‘Başkanımızı seviyoruz, sonuna kadar arkasındayız’

‘Silifke’yi Seviyoruz Geri Dönüşümü Destekliyoruz’ projesi kapsamında, Taşucu Mahallesinde pazarcı esnafını ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı ve CHP Silifke Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Turgut, 5 pet şişe getiren esnaf ve

Başkan Turgut, ‘Şampiyonluk Silifke’ye yakışır’

2018-2019 futbol sezonunda BAL liginde mücadele eden Medcem Silifke Belediyespor, hafta sonu oynanan A. Kiremithanespor karşılaşmasında 2-0 galip gelerek liderlik koltuğuna oturdu.

Silifke Belediyesi 10 bin adet bez çanta dağıttı

Silifke Belediyesi tarafından ‘Silifke’yi Seviyoruz Geri Dönüşümü Destekliyoruz’ projesi kapsamında 10 bin adet bez çanta dağıtımı gerçekleştirildi.